Over mij

 

Mijn naam is Manon Steekers, geboren in Leiden en opgegroeid in Noordwijkerhout. 

Van jongs af aan fanatiek aan het sporten geweest, zwemmen, paardrijden, wielrennen, triathlon, en tot slot schaatsen. Ook mijn schoolloopbaan was in de sport, op de middelbareschool de sportklas en vervolgens naar een sportopleiding. Hierin heb ik mij ontwikkeld als sport- en zweminstructeur. Dit is nog steeds een groot gedeelte van mijn dagelijkse bezigheden.

 

Zelf maakte ik kennis met sportmassage toen ik aan triathlon deed, dit vergt veel training en energie, een massage was dan heerlijk om de spanning uit de spieren te halen en vervolgens weer optimaal te kunnen presteren.

 

Na in 2016 te zijn verhuisd naar Spijkenisse ben ik veranderd van werk en is het sporten op een heel laag pitje komen te staan, maar de sport laat mij nooit los en ben de opleiding tot sportmasseur gaan volgen. Ik had nooit gedacht dat ik het masseren zo leuk zou vinden als dat ik nu doe. Nu ik nog beter weet wat een massage kan betekenen voor je spieren en lichaam wil ik dit graag overbrengen voor iedereen die het nodig heeft. Sporter of geen sporter, iedereen kan een massage waarderen.

De komende maanden, jaren wil ik me graag nog verder ontwikkelen als sportmasseur. Houd de website in de gaten voor updates en nieuwe massage vormen. Graag tot ziens op mijn behandeltafel!

 

gallery/img-20170802-wa0004